הגשת תביעה בגין רשלנות רפואית קרע דרגה 4 בלידה

קרדיט תמונה - freepik

כאשר אישה הולכת לחדר הלידה, היא מגיעה עם שק של ציפיות וחששות. זה אך טבעי, להוציא ילד מהגוף זה תהליך מופלא ולא פשוט. לאורך הלידה, העובר, יוצא מהרחם אל צוואר הרחם ומתקדם אל עבר הנרתיק בדרך החוצה, אל העולם. במהלך הגיחה שלו החוצה, כתוצאה מנסיבות שונות בכל פעם, החלק בין הנרתיק ובין החולחלת, הרקטום, עלול להיקרע. גודל הקרע והחומרה שלו, נמדדים בטווח מספרי הנע בין אחד לארבע. קרע דרגה ארבע כולל קרע ברירית החולחלת והוא נחשב לאירוע המורכב והכואב ביותר. בשנים עברו, אישה עם קרע דרגה 4, לא תמיד נשארה בחיים לאחר הלידה. אבל כמובן, בעידן הנוכחי, הרי שיש לרפואה המערבית מה להציע לאישה היולדת ובהחלט יש דרכים לטפל בתופעה. התפקיד של אלי מאור עורך דין רשלנות רפואית בלידה, הוא לעשות את הטוב ביותר, כדי להבטיח כי הזכויות של האישה היולדת יתמששו במלואן, במידה ונמצא כשל בתפקודו של הצוות הרפואי.

 

על רשלנות רפואית במהלך הלידה

התחום המשפטי של רשלנות רפואית בהריון ולידה הוא תחום מורכב הדורש הרבה ידע מקצועי, בשני שדות ידע. הראשון, כמובן, העולם המשפטי והשני, ידע מעולם הרפואה. החוק קובע כי על הצוות הרפואי לתת לאישה היולדת טיפול מקצועי במידה סבירה. החל משלב האבחון של הבעיה ועד לשלבי הטיפול וההחלמה. הרשלנות יכולה להיות של הרופא המטפל, אם האבחון היה שגוי או אם יש טעם לפגם בטיפול עצמו. האשמה יכולה להיות על הצוות הרפואי, צוות האחיות, עובדי העזר וכן הלאה, במידה והם עשו טעויות במהלך הטיפול ובשלבי ההתאוששות וההחלמה.

התפקיד של אלי מאור עורך דין רשלנות רפואית בלידה, זה לנסות להבין האם במקרה הנידון, קרע דרגה 4 בלידה, היה אירוע של רשלנות רפואית ומה צריך לעשות כדי להגיש את הנתונים לבית המשפט כדי לזכות במימוש האינטרסים של האישה היולדת.

 

למה חשוב לבחור בעורך הדין המתאים למשימה

כאשר את בוחרת עורך דין בתחום הזה, את ממש לא בוחרת רק איש מקצוע. אלי חולי עורך דין רשלנות רפואית בלידה, נמצא שם גם בתור מי שמלווה את המטופלות מבחינה ריגשית. הוא שם כדי לתת לך את התחושה כי את נמצאת בידיים טובות, הוא שם משום שהוא ידאג לטפל במקרה בעצמו ולא יעביר את הנתונים למי מבאי כוחו, הוא שם כי הוא זה שיאבק על הזכויות שלך בבית המשפט.

אם את חוששת כי נגרם לך עוול, יש למי לפנות.

שתפו פוסט זה
ליצירת קשר מוזמנים להשאיר פרטים
הרגלים בריאים: מדריך לפעילות גופנית לילדים

בעולם המהיר של ימינו, שבו מסכים לעתים קרובות שולטים בזמן הפנאי, אי אפשר להפריז בחשיבות של פעילות גופנית, במיוחד עבור ילדים. פעילות גופנית היא לא רק אמצעי למניעת השמנת יתר ומחלות הקשורות בה; היא אבן יסוד לצמיחה והתפתחות בריאות, המשפיעה על ההתקדמות הגופנית, הנפשית, המוטורית, הקוגניטיבית והחברתית. משרד הבריאות בישראל מדגיש את החשיבות של פעילות אירובית יומית לילדים, ומדגיש את יתרונותיה הרבים. עם זאת, עידוד ילדים לאמץ פעילות גופנית בשגרת יומם יכול להיות מאתגר עבור הורים ומחנכים כאחד. מאמר זה נועד לספק מדריך מקיף כיצד לדרבן ילדים להיות פעילים, תוך הצעת טיפים מעשיים, דוגמאות לפעילויות מרתקות ואסטרטגיות להתגבר על מכשולים נפוצים. אימוץ פעילות גופנית מגיל צעיר מניח את היסודות לבריאות ולרווחה לכל החיים.

בלוג
מדרסים – לא רק לכאבי רגליים: כל היתרונות שלא ידעתם עליהם

דמיינו בעל ברית נסתר ששוכן בשקט בנעליכם, עובד ללא לאות כדי להחדיר נוחות לכל צעד שאתם עושים; גיבור אלמוני שיתרונותיו חורגים הרבה מעבר לתחומי הרתעת הכאב גרידא. מדרסים לנעליים, אותם מדרסים דיסקרטיים שלעתים קרובות מתעלמים מהם, הם אכן תחנות כוח של בריאות פודיאטרית, ומספקים תרופת פלא לא רק לכפות הרגליים אלא לרווחת הגוף כולו.